Close

Finalist 3. Martha-Pil Evertsen Neumer

Martha-Pil Evertsen Neumer er født i 2002, og ble opptatt ved Barratt Due musikkinstitutts talentutviklingsprogram i 2013.

Hun er elev av Henning Kraggerud og Eileen Siegel, og blir også undervist av anerkjente fiolinprofessorer som Dora Schwarzberg, Almita Vamos, Isabelle van Keulen og Paul Roczek m.fl. I 2018 ble hun tatt opp i det det nasjonale ungdomsorkesteret i Tyskland, og skal på turné med dem i Europa april, med dirigent Ingo Metzmacher. 
Martha-Pil har vunnet en rekke konkurranser og stipender i inn-og utland, blant annet i Jugend Musiziert og Midgardkonkurransen. I mars er hun solist med Barratt Dues unge symfoniorkester, dirigert av Peter Szilvay.
Martha-Pil er en aktiv kammermusiker, og har sammen med Hedda Aadland som Duo Dynamo vunnet en rekke priser. I 2017 nådde de helt til topps i Jugend Musiziert, og de var vinnere av den prestisjefulle midgardprisen i 2016. Sammen har de opptrådt på en rekke festivaler og konserter i inn- og utland, blant annet ved Risør, Norsjø og Horten kammermusikkfestival, samt gitt konserter i Roma, Belgia og Sverige. Sommeren 2019 skal hun som deltaker i Sonoro-kvartetten opptre ved Lofoten kammermusikk-festival og Fjord Classics i Sandefjord. 

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Flere artikler

error: Content is protected !!
Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on linkedin
Share on pinterest

MUSIKK

Meld deg inn på vårt Medlemsbrev og bli oppdatert av årets event