Finalist 3. Martha-Pil Evertsen Neumer

Martha-Pil Evertsen Neumer er født i 2002, og ble opptatt ved Barratt Due musikkinstitutts talentutviklingsprogram i 2013.

Hun er elev av Henning Kraggerud og Eileen Siegel, og blir også undervist av anerkjente fiolinprofessorer som Dora Schwarzberg, Almita Vamos, Isabelle van Keulen og Paul Roczek m.fl. I 2018 ble hun tatt opp i det det nasjonale ungdomsorkesteret i Tyskland, og skal på turné med dem i Europa april, med dirigent Ingo Metzmacher. 
Martha-Pil har vunnet en rekke konkurranser og stipender i inn-og utland, blant annet i Jugend Musiziert og Midgardkonkurransen. I mars er hun solist med Barratt Dues unge symfoniorkester, dirigert av Peter Szilvay.
Martha-Pil er en aktiv kammermusiker, og har sammen med Hedda Aadland som Duo Dynamo vunnet en rekke priser. I 2017 nådde de helt til topps i Jugend Musiziert, og de var vinnere av den prestisjefulle midgardprisen i 2016. Sammen har de opptrådt på en rekke festivaler og konserter i inn- og utland, blant annet ved Risør, Norsjø og Horten kammermusikkfestival, samt gitt konserter i Roma, Belgia og Sverige. Sommeren 2019 skal hun som deltaker i Sonoro-kvartetten opptre ved Lofoten kammermusikk-festival og Fjord Classics i Sandefjord. 

Del

Flere artikler

Tas gjerne kontakt om du lurer på noe.