For en fantastisk finale!

Gårsdagens finale var fenomenal. Vi er svært imponert og stolte av våre 7 talentfulle finalister og deres opptredener. Det var en fantastisk musikalsk reise i en fullsatt sal.

Nordstrand Musikkonkurranse Finale 2017

Gårsdagens finale var fenomenal. Vi er svært imponert og stolte av våre 7 talentfulle finalister og deres opptredener. Det var en fantastisk musikalsk reise i en fullsatt sal.

Vi vil takke alle som kom og som bidro til konkurransen, og for deres støtte til Rotarys kjernesak, «End Poli Now» som overskuddet går til. Våre 7 flotte finalister var enestående, vår kjære konferansier Wolfgang Plagge ledet oss i konkurransen gjennom en flott fortellende reise og med sitt improvisasjons-stykke, NOSUS og vår kjære Nikita ga oss et fortryllende musikalsk show, våre tre jurymedlemmer gjorde en iherdig innsats i å kåre prisvinnerne og publikum stemte frem sin favoritt.

Nordstrand Musikkonkurranses prisvinnere 2017:

  1. pris vinner – GUSTAV RØRMARK (fiolin)
  2. pris – DANIEL IVANOV (klarinett)
  3. pris – ODA HOLT GÜNTHER (fiolin)

Publikumspris – DANIEL IVANOV

1. pris med en pengepremie på 15.000 kroner, 2.pris med en pengepremie på 7.500 kroner, 3.pris med en pengepremie på 5.000 kroner. Publikumsprisen med en pengepremie på 2.500 kroner.

Vi vil også takke fotograf og filmfotograf for god innsats under konserten. Kvalitetsmateriale, ala foto og video vil komme fortløpende, når materialet er bearbeidet. 

Del

Flere artikler

Tas gjerne kontakt om du lurer på noe.