Close

Neste finalist!

Vår femte finalist ut er August Schieldrop.

August Schieldrop

Vår femte finalist ut er: August Schieldrop. 17 år. Tuba.

August Schieldrop er tubaist og gikk på Musikklinjen Majorstuen skole frem til 10.trinn. Deretter har han bare fortsatt med musikken. Han er i dag å finne på Edvard Munch videregående skole, hvor han går 2.året. Han er også med i Barratt Due Musikkinstitutts nasjonale talentprogram: Unge Talenter. 

August har vunnet flere priser for sitt tuba-spill. Ved Underholdningskampen 2015 vant han solistpris. I UMM (Ungdommens Musikkmesterskap) i 2015 vant han 1.pris. Året etter i UMM 2016, ble han igjen vinner i sin klasse. Ved Fjordcadenza 2016 vant han 1.pris nasjonal i solistkonkurransen. 

Han har hatt en rekke solistopptredener og andre konsertopptredener. Blant annet ved Hasle Brass 2015. August var solist med ensemble på Nationalteateret, festmatiné 17.mai i 2016. Gjestesolist ved Bærum Brass oktober i 2016. Solist i Spansk-Norske dager i Alicante, november i 2016. Solist i Glasshuset, Konserthuset i Oslo med messingensemblet til Barratt Due. Han spilte sammen med Oslo Filharmonien i UngFil oktober i 2016.

Schieldrop har den siste tiden hatt oppdrag sammen med Kringkastingsorkesteret. I desember 2016 som orkestermusiker under den årlige Julekonserten på Sentralen. Nå i januar 2017 var han igjen orkestermusiker med Kringkastingsorkesteret, da under den tradisjonelle Nyttårskonserten i Oslo Konserthus. 

August skal opptre som solist med Kandisk Orkester i  Ålesund, sommeren 2017.

Schieldrop er også godkjent vikar i Oslo Filharmonien.

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Flere artikler

error: Content is protected !!
Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on linkedin
Share on pinterest

MUSIKK

Meld deg inn på vårt Medlemsbrev og bli oppdatert av årets event