Neste finalist!

Vår femte finalist ut er August Schieldrop.

August Schieldrop

Vår femte finalist ut er: August Schieldrop. 17 år. Tuba.

August Schieldrop er tubaist og gikk på Musikklinjen Majorstuen skole frem til 10.trinn. Deretter har han bare fortsatt med musikken. Han er i dag å finne på Edvard Munch videregående skole, hvor han går 2.året. Han er også med i Barratt Due Musikkinstitutts nasjonale talentprogram: Unge Talenter. 

August har vunnet flere priser for sitt tuba-spill. Ved Underholdningskampen 2015 vant han solistpris. I UMM (Ungdommens Musikkmesterskap) i 2015 vant han 1.pris. Året etter i UMM 2016, ble han igjen vinner i sin klasse. Ved Fjordcadenza 2016 vant han 1.pris nasjonal i solistkonkurransen. 

Han har hatt en rekke solistopptredener og andre konsertopptredener. Blant annet ved Hasle Brass 2015. August var solist med ensemble på Nationalteateret, festmatiné 17.mai i 2016. Gjestesolist ved Bærum Brass oktober i 2016. Solist i Spansk-Norske dager i Alicante, november i 2016. Solist i Glasshuset, Konserthuset i Oslo med messingensemblet til Barratt Due. Han spilte sammen med Oslo Filharmonien i UngFil oktober i 2016.

Schieldrop har den siste tiden hatt oppdrag sammen med Kringkastingsorkesteret. I desember 2016 som orkestermusiker under den årlige Julekonserten på Sentralen. Nå i januar 2017 var han igjen orkestermusiker med Kringkastingsorkesteret, da under den tradisjonelle Nyttårskonserten i Oslo Konserthus. 

August skal opptre som solist med Kandisk Orkester i  Ålesund, sommeren 2017.

Schieldrop er også godkjent vikar i Oslo Filharmonien.

Del

Flere artikler

Tas gjerne kontakt om du lurer på noe.