Nordstrand Musikkonkurranse 2017 på Bidra.no

Dette er en solistkonkurranse arrangert av Rotary for unge talenter innen klassisk musikk.

Nordstrand Musikkonkurranse er en solistkonkurranse for unge talenter. Opplev noen av landets mest lovende utøvere av klassisk musikk.
For 9. gang vil vi arrangere vår musikkonkurranse og tiden er igjen kommet for å melde seg på konkurransen. Arrangementet er blitt svært populært, og vi søker deltagere fra hele Norge. Også de som tidligere har deltatt, med unntak av tidligere vinnere, er velkommen til å søke om deltagelse.
Inntil 10 ungdommer opp til 19 år vil konkurrere om juryens gunst og 30.000 kroner i prispenger

Vil du sponse et av Norges beste arrangementer innen klassisk musikk og samtidig kunne fronte din firmalogo på våre nettsider og arrangementer? I år arrangeres vår musikkonkurranse for 9. gang på rad. Arrangementet er blitt svært populært og vi ønsker igjen å invitere unge musikkinteresserte i Norge til musikkonkurransen.

Konkurransen oppsto som en årlig foreteelse for 8 år siden med målsettingen å tiltrekke seg et publikum interessert i klassisk musikk, være en døråpner for unge ambisiøse utøvere, og samtidig gi alt overskudd til Rotary’s fanesak; utryddelsen av polio( https://www.endpolio.org/). Fjoråret, hadde takket være stor publikumsoppslutning og sponsormidler fra konkurransens hovedsponsorer Formuesforvaltning og Fagerstad, et hyggelig overskudd hvor en krone ble til tre takket være en avtale mellom Rotary og Bill og Belinda Gates Foundation. Tre kroner er hva det koster å vaksinere et barn for polio.

Flere av tidligere års deltagere har nådd langt siden de som sin første offentlige opptreden deltok i konkurransen. Nordstrand Rotary klubb arrangerer konkurransen for unge solister opp til 19 år. Denne gang med 8 -10 deltagere hvorav flere allerede har utmerket seg både nasjonalt og internasjonalt. Les mer om oss på: http://nordstrand-musikkonkurranse.no/ eller Bidra på: https://bidra.no/prosjekt/nordstrand-musikkonkurranse-2017/059ed27c-64f2-443f-8cf3-82438384ab6c

Del

Flere artikler

Tas gjerne kontakt om du lurer på noe.