Close

Ny finalist-annonsering!

Vår sjette finalist ut er Mikhail Zaruykin.

Mikhail Zaruykin

Vår sjette finalist ut er: Mikhail Zaruykin. 16 år. Klaver.

Mikhail Zaruykin er pianist og en av de første elevene som etter opptaksprøven startet på Majorstuen Skole/Musikklassen i 2011. Samme året fikk Mikhail tilbud om talentutviklingsprogrammet Unge Talenter av Barratt Due Musikkinstitutt. Høsten 2016 startet Mikhail på Edvard Munch videregående skole, med musikklinje i samarbeid med Barratt Due, hvor han er i dag. I løpet av de fem årene til nå, spile Mikhail Zaruykin mange konserter som solist og kommermusiker på flere ulike store og små arenaer både i Oslo og Bergen. Til og med i TV-program.

Mikhail har også vunnet en rekke priser:

Ved UMM (Ungdommens Musikkmesterskap) i 2013 deltok han både som solist og kammermusiker. Han vant 1.pris i regional og 2.pris i finalen. Ved Midgardkonkurransen vant han 1.pris to år på rad, først i 2014, deretter også i konkurransen i 2015. Mikhail vant i Internasjonal konkurranse i Italia, Airola 1.pris. .pris vant han også da han igjen deltok i UMM i 2015.

I 2015 ble han tildelt årets pris fra Ånun Lund Rej Minnefond. Zaruykin har spilt egne solokonserter på blant annet Barratt Due og på pianofestival i Hellas. Ved den store konserten Barratt Due i Opera, ble han i februar 2015 valgt ut som solist. I november i 2016 spilte Mikhail i finalen av den internasjonal konkurransen «The 9th Young Pianist of the North», i UK. 

Mikhail Zaruykin er deltaker ved mesterklasser på internasjonalt nivå, blant annet «Den Første Internasjonale sommerskole ved Sentral musikkskole ved Moskva konservatorium». Mikhail er også aktiv som kammermusiker og spiller i forskjellige besetninger. 

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Flere artikler

error: Content is protected !!
Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on linkedin
Share on pinterest

MUSIKK

Meld deg inn på vårt Medlemsbrev og bli oppdatert av årets event