Ny finalist-annonsering!

Vår sjette finalist ut er Mikhail Zaruykin.

Mikhail Zaruykin

Vår sjette finalist ut er: Mikhail Zaruykin. 16 år. Klaver.

Mikhail Zaruykin er pianist og en av de første elevene som etter opptaksprøven startet på Majorstuen Skole/Musikklassen i 2011. Samme året fikk Mikhail tilbud om talentutviklingsprogrammet Unge Talenter av Barratt Due Musikkinstitutt. Høsten 2016 startet Mikhail på Edvard Munch videregående skole, med musikklinje i samarbeid med Barratt Due, hvor han er i dag. I løpet av de fem årene til nå, spile Mikhail Zaruykin mange konserter som solist og kommermusiker på flere ulike store og små arenaer både i Oslo og Bergen. Til og med i TV-program.

Mikhail har også vunnet en rekke priser:

Ved UMM (Ungdommens Musikkmesterskap) i 2013 deltok han både som solist og kammermusiker. Han vant 1.pris i regional og 2.pris i finalen. Ved Midgardkonkurransen vant han 1.pris to år på rad, først i 2014, deretter også i konkurransen i 2015. Mikhail vant i Internasjonal konkurranse i Italia, Airola 1.pris. .pris vant han også da han igjen deltok i UMM i 2015.

I 2015 ble han tildelt årets pris fra Ånun Lund Rej Minnefond. Zaruykin har spilt egne solokonserter på blant annet Barratt Due og på pianofestival i Hellas. Ved den store konserten Barratt Due i Opera, ble han i februar 2015 valgt ut som solist. I november i 2016 spilte Mikhail i finalen av den internasjonal konkurransen «The 9th Young Pianist of the North», i UK. 

Mikhail Zaruykin er deltaker ved mesterklasser på internasjonalt nivå, blant annet «Den Første Internasjonale sommerskole ved Sentral musikkskole ved Moskva konservatorium». Mikhail er også aktiv som kammermusiker og spiller i forskjellige besetninger. 

Del

Flere artikler

Tas gjerne kontakt om du lurer på noe.