Personvernerklæring

Hvem vi er

Nordstrand Musikkonkurranse er drevet av Nordstrand Rotary Klubb
Orgnr. 988828637
Vår nettstedsadresse er: https://nordstrand-musikkonkurranse.no

 

Vi deler ikke dine opplysninger med noen andre enn de som er innvolvert i vår musikkonkurranse.

 

 

Vår kontaktinformasjon

Du har rett til å få slettet alle opplysninger vi samler om deg. Dette kan du gjøre ved å sende oss en melding via kontaktskjemaet som finnes på om konkurransen siden.

 

 

 

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

 

Kommentarer
Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.
En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

 

Media
Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

 

Informasjonskapsler
Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

 

Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

 

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

 

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

 

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg
Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

 

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

 

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg
Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg
Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

 

Tilleggsinformasjon


Hvordan vi beskytter dine personopplysninger
Vi bruker sikkerhetstiltak som beskytter vår nettside og database mot tyveri av informasjon.

Vi har følgende tiltak: SSL encryption, hemmelig login side, to-faktor authentisring, hemmelig database prefix, vi har blokert alle ip adresser utenom Norge, vi har også en blokering for svartlistet ip adresser i hele verden, Vi bruker google Recaptcha for å blokere bot som prøver å komme inn via kontaktskjemaene våre også… I tillegg til disse har vi veldig mange andre sikkerhets tiltak.

 

Detaljer om noen funksjoner og data:


Kilde: Defender Pro
Tredjeparter

Dette nettstedet bruker WPMU DEV tredjeparts skylagring for å lagre sikkerhetskopier av revisjonsloggene der personlig informasjon kan blir samlet inn.

 

Kilde: Snapshot
Tredjeparter

Dette nettstedet bruker WPMU DEV skylagring og Dropbox for å lagre sikkerhetskopier av filene og databasen der personlig informasjon blir samlet inn.

Ytterligere data

Dette nettstedet gir administratorene muligheten til å konfigurere tredjepartsdestinasjoner for sending og mottak av sikkerhetskopier. For å opprette disse destinasjonene lagres personopplysninger. Disse dataene inkluderer administratorens navn, e-post, UID og land for Dropbox-kontoer og legitimasjon for FTP-kontoer.

 

Informasjonskapsler (Kjekks)

Dette nettstedet bruker kanskje cookies på administratorsiden for å opprette forbindelser med tredjepartsleverandører for sending og mottak av sikkerhetskopier. Disse leverandørene inkluderer Google Drive, Dropbox, Amazon S3 og phpseclib for FTP-kontoer. I tillegg kan det settes inn informasjonskapsler for potensielt å fikse cron-forespørsler på uberegnelige servere. Disse informasjonskapslene vil vare i 14 dager.

 

Kilde: Forminator Forms
Hvilke personopplysninger samler vi inn og hvorfor?

Når besøkende eller brukere sender inn et skjema, fanger vi IP-adressen for beskyttelse mot spam. Vi fanger også e-postadressen og kan hente inn andre personlige data som er inkludert i skjemafeltene.

Hvor lenge vi beholder dataene dine:

Når besøkende eller brukere sender inn et skjema, beholder vi dataene på ubestemt tid.

 

Hvor vi sender dataene dine:

Alle innsamlede data kan vises offentlig, og vi sender dem til våre jurymedlemmer for å utføre nødvendige handlinger basert på skjemainnlevering.

 

Kilde: Beehive Pro

Dette nettstedet bruker Google Analytics for å spore nettstedstrafikk. Innsamlede data behandles på en slik måte at besøkende ikke kan identifiseres.

 

Kilde: Hummingbird Pro

Hummingbird bruker Stackpath Content Delivery Network (CDN). Stackpath kan lagre nettlogginformasjon for besøkende, inkludert IP-er, UA, henvisning, beliggenhet og ISP-informasjon for besøkende i 7 dager. Filer og bilder som serveres av CDN, kan lagres og serveres fra andre land enn ditt eget. Stackpats personvernregler finner du på https://www.stackpath.com/legal/privacy-statement/

Tas gjerne kontakt om du lurer på noe.