Tilskudd til den flotte finalist-rekka!

Det har dessverre oppstått to frafall blant finalistene, men vi har valgt ut og fått med oss Oscar Aleksander Halvorsen som ny finalist.

Oscar Aleksander Halvorsen

Det har dessverre oppstått to frafall blant finalistene, men vi har valgt ut og fått med oss Oscar Aleksander Halvorsen som ny finalist. August Schieldrop og Brage Botn Seim har dessverre ikke lenger mulighet til å stille i konkurransen. 

Vår nye finalist, syvende og siste er da:

Oscar Aleksander Halvorsen. 16 år. Klaver. Oscar Aleksander Halvorsen er en 16 år gammel pianist (født 2.januar 2001) og er elev ved Høyenhall skole. Oscar har spilt musikk i omtrent 10 år og tilhører Unge Talenter ved Barratt Due Musikkinstitutt. Her er han elev hos pianolærer Marina Pliassova.

Halvorsen i 2011 vant 2.pris ved regional UMM (Ungdommens musikkmesterskap). Året etter vant han 3.pris i pianoduo. I 2015 ble det til 1.pris i den regionale UMM og fikk så i 2016 tredje pris ved den nasjonale UMM. Oscar har spilt ved flere konserter: på Barratt Due musikkinstitutt, ved Munch-museet i Oslo, på internasjonal musikkfestival i Poros, Hellas, i Sentralen i Oslo, egen skole og i gudstjeneste på Manglerud kirke. Oscar Halvorsen deltok i 2016 på Steinway Piano Festival og var også med i Poros Piano Academy. I tillegg har han detatt på flere mesterklasser gjennom Barratt Due. 

Del

Flere artikler

Tas gjerne kontakt om du lurer på noe.