Vi annonserer vår aller første finalist for 2017!

Fra og med nå er presentasjonene av våre 8 finalister i gang. Først ut er Nikolai Koop.

Nikolai Koop

Fra og med nå er presentasjonene av våre 8 finalister i gang. 

Først ut er: Nikolai Koop. 15 år. Klaver. 

Nikolai Koop startet å spille piano da han var 7 år. Nå studerer han på Musikk på Majorstuen Skole og er elev ved Barratt Due Musikkinstitutts nasjonale talentprogram Unge Talenter.Koop har deltatt i en rekke konkurranser, både i Norge og i utlandet. Han har flere ganger vunnet 1.pris i UMM (Ungdommens musikkmesterskap). I 2013: 1.pris i regional finale og 2.pris nasjonal finale. I 2015: 1.pris regional finale og 1.pris og gruppevinner i nasjonal finale. 2016: 1.pris i regional finale i kammermusikkgruppen, duo med Elise Koop, fiolin. Ved Midgardkonkurransen 2014 spilte han seg til 1.plass, og i 2015 vant han Inspirasjonsprisen. 

Han vant 1.pris i Jugend Musiziert tre år på rad. I 2014 i klaver solo: 1.pris i norsk finale, 1.pris i nord- og sentraleuropeisk finale i Køpenhavn. I 2015 deltok han klaverduo med Elise Koop, 1.pris i norsk finale og 1.pris i nord- og sentraleuropeisk finale i Paris. I 2016 deltok han igjen klaverduoe med Elise Koop, hvor de tok 1.pris i nord- og sentraleuropeisk finale i Helsinki, samt 1.pris i nasjonal finale i Kassel.

Han er en aktiv bidragsyter til kammer- og solokonserter.Konserter og opptredener:

Nikolai har spilt ved Talentscener i BDM (Barratt Due Musikkinstitutt), Musikk på Majorstuen. Samt ved Egen recital i BDM. Han har spilt konsert i Operaen under BDMs dag. Han har spilt konserter i Glassgangen i Filharmonien og konserter i Lindemans salen i NMH (Norges musikkhøgskole). Han har også hatt opptreden under BDMs julekonsert i Domkirken. Nikolai opptrådde også i Finlandia Hallen i Helsinki under Jugend Musiziert. I tillegg har han hatt solokonserter og opptredener under Poros Piano Academy.

Del

Flere artikler

Tas gjerne kontakt om du lurer på noe.