Close

Vi annonserer vår aller første finalist for 2017!

Fra og med nå er presentasjonene av våre 8 finalister i gang. Først ut er Nikolai Koop.

Nikolai Koop

Fra og med nå er presentasjonene av våre 8 finalister i gang. 

Først ut er: Nikolai Koop. 15 år. Klaver. 

Nikolai Koop startet å spille piano da han var 7 år. Nå studerer han på Musikk på Majorstuen Skole og er elev ved Barratt Due Musikkinstitutts nasjonale talentprogram Unge Talenter.Koop har deltatt i en rekke konkurranser, både i Norge og i utlandet. Han har flere ganger vunnet 1.pris i UMM (Ungdommens musikkmesterskap). I 2013: 1.pris i regional finale og 2.pris nasjonal finale. I 2015: 1.pris regional finale og 1.pris og gruppevinner i nasjonal finale. 2016: 1.pris i regional finale i kammermusikkgruppen, duo med Elise Koop, fiolin. Ved Midgardkonkurransen 2014 spilte han seg til 1.plass, og i 2015 vant han Inspirasjonsprisen. 

Han vant 1.pris i Jugend Musiziert tre år på rad. I 2014 i klaver solo: 1.pris i norsk finale, 1.pris i nord- og sentraleuropeisk finale i Køpenhavn. I 2015 deltok han klaverduo med Elise Koop, 1.pris i norsk finale og 1.pris i nord- og sentraleuropeisk finale i Paris. I 2016 deltok han igjen klaverduoe med Elise Koop, hvor de tok 1.pris i nord- og sentraleuropeisk finale i Helsinki, samt 1.pris i nasjonal finale i Kassel.

Han er en aktiv bidragsyter til kammer- og solokonserter.Konserter og opptredener:

Nikolai har spilt ved Talentscener i BDM (Barratt Due Musikkinstitutt), Musikk på Majorstuen. Samt ved Egen recital i BDM. Han har spilt konsert i Operaen under BDMs dag. Han har spilt konserter i Glassgangen i Filharmonien og konserter i Lindemans salen i NMH (Norges musikkhøgskole). Han har også hatt opptreden under BDMs julekonsert i Domkirken. Nikolai opptrådde også i Finlandia Hallen i Helsinki under Jugend Musiziert. I tillegg har han hatt solokonserter og opptredener under Poros Piano Academy.

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Flere artikler

error: Content is protected !!
Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on linkedin
Share on pinterest

MUSIKK

Meld deg inn på vårt Medlemsbrev og bli oppdatert av årets event